A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Országos hírportálunkon ingyenes megjelenési lehetőséget kínálunk


A Napi Újság induló szállás rovatában lehetőség van arra, hogy az Ön vendégtartó helye is megjelenjen. 

Az oldalra való felkerülésnek regisztrációs díja nincs. Egyszóval ingyenes. 

Viszont, aki szeretné, igénybe veheti a 9.999 ft-os hirdetési kínálatunkat, amely összeget az adott szállások online hirdetésére fordítjuk egyéb portálunktól független platformokon. És természetesen a lista elejére való felkerülés is ennek a függvényében történik. Ezen hirdetési kínálatunkból természetesen több egységet is lehetőség van igénybe venni.

Ugyanakkor fel szeretnénk hívni a figyelmet arra, hogy a Napi Újság szállás rovatát senki nem finanszírozza, sem önkormányzati se országos forrásból. Mindenki tartsa tiszteletben azt, hogy ezt a rovatot is egy vállalkozás üzemelteti, aminek ugyanúgy vannak kiadásai mint önöknek. 

Ennek okán számítunk az önök együttműködésükre és támogatásukra.

A visszajelzésüket a Szállásregisztrációs űrlap kitöltésével tudják megtenni IDE a linkre kattintva.  

Referenciát arról, hogy milyen adatok kerülnek fel a portálra, egy hirdetőnk adatlapján IDE kattintva talál. 

Ugyanakkor szeretnénk megkérni mindazokat, akinek van vendégtartással foglalkozó hajdúszoboszlói ismerősei, ossza meg vele ezt a bejegyzést. Ide kattintva akár messenger üzenetként is elküldheti neki a bejegyzést vagy megoszthatja facebook üzenőfalán. 

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések