A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Letaglózó hírt kapott Galambos Lajos a börtönben, tovább romlott az állapota


Elutasították az otthonápolási kérelmét  

Rossz hírt kapott a börtönben Galambos Lajos: jogerősen is elutasították az otthonápolási kérelmét, így rácsok mögött kell maradnia. Pedig az egészségi állapota folyamatosan romlik – írta meg a Blikk.

Már több mint négy hónapja a baracskai börtön lakója a sztár. A víz-, gáz- és áramlopás miatt 3 év 6 hónap büntetésre ítélt trombitaművész – a betegségeire hivatkozva – már a bevonulást is igyekezett elhalasztani, ám a bíróság nem volt partner ebben, akárcsak most, amikor másodfokon is elutasították az otthonápolási kérelmét. Megbízható helyről származó információink szerint a Székesfehérvári Törvényszék másodfokú tanácsa a napokban hozta meg ezt a döntést.

„Meg tudom erősíteni a híreket, sajnos valóban így történt. A döntés lényege az volt, hogy mivel a büntetés-végrehajtás orvosa nem tartotta megalapozottnak azt a felvetést, hogy ügyfelem részben vagy egészben önellátásra képtelen lenne a börtönben a mindennapi életvitele során, a bíróság arra az álláspontra helyezkedett, hogy elfogadja a bv orvosának ajánlását – mondta a Blikknek Lajcsi ügyvédje, Csontos Zsolt. – Ebben a körben még szakértői bizonyítást sem rendeltek el. Sajnos, a döntés óta Lajcsi egészségi állapota tovább romlott. Mondanom sem kell, először letaglózta a hír, ami teljesen érthető, hiszen azt remélte, hogy kedvező döntés születik az ügyben, ám utána sikerült összeszednie magát, és amikor találkoztam vele, már újra a jövőt tervezgette, hogy mi mindenbe is vág majd bele a szabadulása után."

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések