A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Minden eddiginél megrázóbb videó került elő a börgöndi tragédiáról: sikítás és sírás is hallatszik a felvételen


Lezuhant egy T-28-as Trojan gép a börgöndi repülőnapon Székesfehérvár mellett vasárnap. Egy olvasó videóra vette a szerencsétlenséget. 

A baleset pillanatában jól látszik, hogy a repülő közelében egy autó is állt, ahonnan sikoltozva, sírva menekültek az emberek.

A lezuhant repülő látvűnyától a videót készítő férfi is gyakorlatilag és érthető módon sokkot kapott. Első pillanatban, a becsapódás után egy káromkodás hallható a felvételen, majd próbálta kérdezni egy mellette álló másik férfitól, hogy ő mit fog csinálni. Ezután megszakadt a videó.

A gépen ülő pilóta, Rózsavölgyi Vilmos és fia Árpád nem élték túl a balesetet. A Delmagyar.hu cikke szerint szombaton még sokan megcsodálták a repülőt Szegeden.

Madas László szakértő az RTL Híradójának arról beszélt, hogy valószínűleg emberi hiba okozhatta a szörnyűséget, ám addig nem lehet biztodat mondani, amíg alaposan meg nem vizsgálják a gépet. A felvételeken úgy tűnik, hogy talán alacsony sebességgel kezdett manőverbe a gépet vezető férfi. Azt is mondta, hogy noha a motor bejáratós vot, ez valószínűleg nem befolyásolta az eseményeket.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések