A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Miami luxusszigetre költözik a családjával Messi?


Elképesztő felhajtás veszi körül Amerikában


Egy minden igényt kielégítő magánszigetet terveztek Lionel Messinek a miami tengerpartra. Ha a világbajnok argentin futballista szeretné, hogy meg is valósuljon a projekt, akkor 100 millió dollárt (35,3 milliárd Ft) kell kicsengetnie – írta a blikk.hu.

Elképesztő felhajtás veszi körül Amerikában Lionel Messit, akinek fantasztikusan indult a minden valószínűség szerint kar­rierjét lezáró időszaka az Inter Miaminál. A hétszeres aranylabdás futballista eddigi 10 tétmeccsén 11 gólt és 3 gólpasszt jegyzett, nem meglepő, hogy azonnal belopta magát az ottani szurkolók szívébe.

Ugyanakkor az építészmérnökök is keresik a világbajnok argentin klasszis ke­gyeit: a Veliz Arquitecto cég vezetője, Jorge Luis Veliz Quintana ugyanis egy lélegzetelállító privát lakószigetet tervezett számára. A felülnézetből hatalmas M betűt formáló komplexumot Miami közelében, a nyílt vízen építenék fel egy mesterséges földnyalábon.

A Messi Mansion in Miami projekt 100 millió dollárra (35,3 milliárd Ft) rúg, és egy háromszintes palotát takar, amit két oldalról egy-egy focipálya ölel, de több medence és saját csúszdapark is van benne, sőt játéktermet és mozit is terveztek bele. A garázsokban több tucat autó fér el, de akár helikopterrel is megközelíthető, hiszen három leszállópályája van, a jachtok pedig a privát mólón köthetnek ki.

„Ez az összeg magában foglalja a csúcskategóriás anyagok gondos kiválasztását, a legmodernebb technológiát és a kitűnő építészeti részleteket, amelyek a kastély jellegzetes karakterét adnák. Továbbá magában foglalja az ilyen kifinomult infrastruktúra kiépítésével járó költségeket, valamint a kivételes szolgáltatásokat és kényelmi szempontokat, amelyek jellemeznék ezt az elit rezidenciát. A tervezést a játékos ikonikus alakja, kiemelkedő karrierje, továbbá a tengeri környezettel való belső kapcsolat inspirálta” – nyilatkozta Quintana a FOX Businessnek.

Messi nettó vagyona a spanyol Marca szerint úgy 600 millió dollár (212,2 milliárd Ft) körül lehet, vagyis a magánsziget bőven beleférne a büdzséjébe. Nagy kérdés azonban, hogy az argentin neje, Antonella mit szólna egy ilyen nagy horderejű beruházáshoz, miközben a családnak már jelenleg is van egy minden igényt kielégítő luxusháza a floridai nagyvárosban.



Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések