A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Megvan, miről tárgyalt Novák Katalin és Elon Musk


Novák Katalin köztársasági elnök Elon Musk amerikai milliárdossal találkozott Texasban. A Sándor-palota tájékoztatása szerint a találkozón volt szó a demográfiai válságról, a karrier- és gyermekvállalásról és az ukrajnai háborúról is. 

Mint ahogy arról korábban portálunk is beszámolt, Novák Katalin köztársasági elnök az Egyesült Államokban, Austinban találkozott Elon Muskkal a Starlink, a Tesla és az X tulajdonosával. A találkozójukon tárgyaltak többek közt a világot érintő demográfiai válság megoldási lehetőségeiről is – adta hírül az MTI.

Novák Katalin a találkozón beszélt arról, hogy a klímaváltozás problémája mellett a demográfiai válságra kevesebb figyelem vetül, pedig a köztársasági elnök szerint ha nincsenek következő generációk, akkor nincs értelme a Földre se vigyázni.

Elmondta azt is, hogy látogatásának az is üzenete, hogy a karrier és gyermekvállalás nem egymást kizáró tényezők, és hogy ezt a kérdést is szeretné megvitatni a milliárdos cégvezetővel. Musk egyetértését hangoztatta és megerősítette, hogy fontosnak tartja a gyermekvállalást.


Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések