A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Medvegyev: Oroszországnak egyre kevesebb választása marad a fasiszta NATO-val szemben


A volt orosz elnök és miniszterelnök rendkívül sötét képet fest az ukrajnai háború lehetséges kimeneteléről, hacsak nincs béketárgyalás. Szerinte ezt megnehezíti, hogy a NATO "fasiszta tömbbé" vált, hasonlóan Hitleréhez. 

Medvegyev az Orosz Föderáció első öt vezetőjének egyike, a moszkvai háborús politikai vezető hangadója és tolmácsolója. Legújabb Telegram posztjában kifejti az ukrajnai háború lehetséges kimeneteleit.

Szűkülő lehetőségek

„A nyugati országok egyre kevesebb választási lehetőséget hagynak Oroszországnak, és Moszkvát a NATO-val való közvetlen katonai konfliktus felé tolják”

– állítja Medvegyev, aki jelenleg az Orosz Biztonsági Tanács elnökhelyettese.

Emlékeztetett az Abrams tankok közelmúltbeli Kijevbe szállítására és a nagy hatótávolságú ATACMS rakéták közelgő érkezésére.

Medvegyev felidézi az SS Galicia hadosztály 98 éves veteránjának, Yaroslav Hunkunak a kanadai parlamentben való kitüntetését is.

Úgy tűnik, Oroszországnak egyre kevesebb lehetősége marad a NATO-val való közvetlen konfliktuson kívül, amely a Hitler-tengelyhez hasonló nyíltan fasiszta tömbbé változott, bár nagyobb méretű. Készen állunk”. 

Medvegyev ugyanakkor hangsúlyozta, hogy

„az eredményt az emberiség számára sokkal nagyobb költséggel fogják elérni, mint 1945-ben”.

A politikus már korábban is többször azzal vádolta az Egyesült Államokat és az EU-t, hogy közelebb hozzák a harmadik világháborút, mert „terrort ösztönöznek” Oroszország határmenti régióiban. Ugyanakkor emlékeztetett arra, hogy egy új globális katonai konfliktusnak nem lehetnek nyertesei.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések