Hirdessen itt

Magyarország-Szerbia: pénteken kezdődik a jegyárusítás


Várhatóan rövid idő alatt elfogynak majd a maradék jegyek. 

A magyar férfi A-válogatott október 14-én, 20.45-kor játssza következő Eb-selejtező mérkőzését, Szerbia ellen a Puskás Arénában. A találkozóra szeptember 22-én, pénteken 10 órakor kezdődik a jegyárusítás a Szurkolói Klub (SZK) tagjai részére. Az Eb-selejtező mérkőzésekre több mint 30 ezer bérletet vásároltak a szurkolók, ezért várhatóan rövid idő alatt elfogynak majd a maradék jegyek.  

Az értékesítés a szokásoknak megfelelően a Szurkolói Klub-tagok elővásárlásával indul, szeptember 22-én, 10 órakor. Fontos, hogy az elővásárlás során nem elég a futballkártya megléte, a jegyek megváltásához klubtagnak kell lenni a vásárlónak is, és a további személyeknek is, ha mások számára is vásárol jegyet.

Az ún. nyitott értékesítés, amely az SZK-tagsággal nem rendelkezők számára is elérhető, szeptember 25-én, 10 órától indul, feltéve, hogy nem fogynak el addig a jegyek.

A legolcsóbb jegy ára 6 ezer forint, a Szurkoló Klub tagjai 15% kedvezményt kapnak az árakból.

A jegyeket a meccsjegy.mlsz.hu oldalon lehet megvásárolni a személyes adatok megadásával (teljes név, születési dátum és hely). Az idei tétmérkőzésekre megváltott bérletek természetesen érvényesek a találkozóra.   Ami a magyar csapat idegenbeli, litvániai selejtezőjét illeti, az MLSZ várja a litván fél tájékoztatását az október 17-i összecsapás vendégjegyeivel kapcsolatban, s ezt követően tájékoztatja a magyar szurkolókat.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések