A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Liptai Claudia kiakadt


Áll a bál Gesztesi Károly hangja körül, a színészlegenda lányától kértek engedélyt a Shrek szinkronjához


Gesztesi Panka még mindig nehezen tudja elfogadni, hogy imádott édesapja 2020-ban elhunyt, ezért minden olyan dologban partner lenne, amiben a színész tovább él – írta meg a blikk.hu.

A készülő Shrek ötödik részében is szeretné az egyik magyar szinkronstúdió, hogy a zöld Ogre hangját az előző részekhez hasonlóan Gesztesi Károly adja. Mindezt a mesterséges intelligencia segítségével oldanák meg.

Az egyik stúdió fel is kereste a színész Liptai Claudiával közös lányát, ám ő, majd Gesztesi többi gyermeke is úgy döntött, nem adnak erre engedélyt, mert mindez mély sebeket tépne fel bennük. A döntést azonban nem volt egyszerű meghozni a családnak.

A mesterséges intelligencia biztos, hogy sok mindenre jó, például arra, hogy tönkretegye a művészetet – kezdte a Tények Pluszban Claudia. – Innentől kezdve, ha fel lehet használni egy halott ember hangját arra, hogy újrateremtsünk valamit, annak van egy olyan része, amit végig sem gondolnak az emberek. Hogy ott van egy kislány, aki nem biztos, hogy szeretné azt a hangot hallani, ami az édesapjáé, aki már nem élő ember.

A műsorvezető elmondta, kezdetben Panka is támogatta volna a felvetést, de aztán belátta, ez nem lenne jó ötlet.

Ami nagyon bosszantó volt, hogy nem engem, hanem a lányomat keresték meg. Panka szerette volna, ő mindent szeretne, amiből az apukája még tovább él. Aztán elmondtam neki, hogy ez nem ő, hanem egy gép teszi össze, nem a Karcsi által megkreált szavak. Ezután ő ezt megértette – tette hozzá Liptai Claudia.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések