A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Kövér László sem hagyta szó nélkül Mészáros Lőrinc luxusjachtozását: rákoppintott az orrára


Mészáros Lőrinc luxusjachtja a fideszes körökben is kiverte a biztosítékot. 

Sokan felháborodtak azon, hogy Mészáros Lőrinc és családja a nyár egy részét a Rose d'Or, azaz Aranyrózsa elnevezésű luxusjachton töltötte, méghozzá a Földközi-tenger térségében. A Pesty László által indított lavina részeként még Gulyás Gergely, Miniszterelnökséget vezető miniszter is üzent a gázszerelőnek: "kisebb hajó, nagyobb szerénység" - írja a Mfor.

Most újabb fideszes politikus szólt be Mészárosnak. 

Kövér László a Mandinernek adott interjújában úgy fogalmazott, hogy egyetért Gulyás Gergely nyilatkozatával, és kiemelte:

Mindig is egyetértettem ezzel, s nem azért, mert szégyellni kellene, ha valakinek sok pénze van, hanem azért, mert egy olyan történelmet megélt országban, mint a miénk, akkor is méltósággal és bölcsességgel kellene viselni az átlagból való kiemelkedés szerencséjét vagy isteni adományát, ha mindennek semmi köze nem lenne a politikához. De, mint látjuk, van. Az intelligencia és a felelősségérzet átlagos szintjének megléte mellett – azt hiszem – ez könnyen belátható.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések