A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Kit budapesti lurkó megunhatta az óvónénik rizsáját, mert úgy döntöttek, hogy megszöknek az óvodából


A pesterzsébeti Gézengúz óvodából császkált el a két gézengúz. A rendőrség a szülőktől tudta meg, hogy a gyerekük megszökött, az intézménytől nem. 

Az ATV Híradója arról számolt be, hogy két gyerek egyszerűen kisétált az intézményből és hazamentek.

Negyed óra-fél óra volt amíg nem vették észre hogy a két gyermek hiányzik. Ezt követően sem abban a sorrendben tették meg a megfelelő lépéseket, ami elvárható lett volna, hanem ők maguk kis brigádokat szervezve kezdték a környéket bejárni ahelyett, hogy rögtön lejelentették volna, 

Igazi szabadulóművész volt a két gyerek, ugyanis egy fára felmászva átszöktek a mellettük lévő bölcsődébe, onnan pedig spuriztak haza. A polgármester elmondta, hogy ott, ahol sétáltak, autók és villamosok is közlekednek, de hála az égnek senkinek sem esett baja.

A tévécsatorna az egyik gyerek családjától úgy tudja, délelőtt arra lettek figyelmesek, hogy valaki benyitott a házukba. Először betörésre gyanakodtak, és egyből értesítették a rendőrséget. Ezután derült ki, hogy a saját óvodás fiuk érkezett haza, a barátjával.

A család elmondta, a rendőrség tőlük szerzett tudomást a szökésről, az óvodától nem.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések