A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Két homoszexuális és egy kislány szerepel a magyarországi Elle magazin legújabb címlapján


Ha egészséges ember vagy felfordul a gyomrod a magyarországi Elle magazin legújabb címlapján. Aki ezt a címlapot nem látja problémának, annak mentális problémái vannak az emeleten és nem a társadalomban van a helye, hanem valami zárt intézménybe - írja a Mandiner.

A Elle szerkesztőségének elmebeteg társadalommérnökei szerint „a címlap célja, hogy rávilágítson egy egyszerű igazságra: a szeretet nem ismer korlátokat” – írja közleményében az Elle, amely két meleg férfit és kislányukat szerepeltette legújabb címlapján. Alattuk a „Born From Love”, azaz Szerelemből született felirat olvasható.

A magazin közleménye szerint fel akarják hívni a hazai média figyelmét a befogadóbb ábrázolás szükségességére, megkérdőjelezni a sokak által még mindig vallott kirekesztő társadalmi normákat, és ösztönözni a sokszínűségről, elfogadásról és egyenlőségről szóló párbeszédet.

A képen egyébként Hlatky-Schlichter Hubert gasztrovállalkozó és dr. Szegedi László idegsebész látható, akik egyébként tavaly Svédországba költöztek, hogy „biztonságos környezetben vállalhassanak gyereket”.

„Nem szeretném kitenni annak a gyerekem, hogy propaganda áldozata legyen, és én sem akarok áldozat lenni a saját országomban” – mondta a döntésükről idén márciusban Hlatky-Schlichter Hubert, aki egyébként a Michelin-csillagos Bábel éttermet is üzemelteti.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések