A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Készültek a gyilkosságra a tiszanánai elkövetők


Előre eltervelték a támadók, hogy kést fognak rántani! Élő videóban toborozta a támadókat a tiszanánai késelés felbujtója. A férfi a videóban kimondja, hogy "koporsóba kell tenni" az ellenségét, ám egyelőre szabadlábon van. 

Ahogy arról beszámoltunk, augusztus 19-én Tiszanánán két család vitája elfajult, és egy 18 éves fiút halálra késeltek. A Borsonline felidézte, az erdőtelki Dani édesanyjával és testvérével utazott a Heves megyei településre a nagymamájához. Az asszony udvarán ültek, amikor egy körülbelül 15 fős, felfegyverkezett banda rájuk rontott, egyikük kést rántott és a fiúba döfte, aki édesanyja karjaiban halt meg. A tragédia napján a rendőrség senkit sem tartóztatott le, augusztus 21-én azonban egy besenyőtelki férfi bement a rendőrségre és feladta magát, elvállalva: ő ölte meg a fiút. Dani édesanyja azonban a Borsnak korábban már elmondta: a férfi, akit a rendőrök őrizetbe is vettek, ott sem volt a támadáskor. A család több bizonyító erejű felvételt is átadott a rendőrségnek. Elsőként azt a videót adta közre a Borsonline, amely azt támasztja alá, hogy a banda tagjait emberölésre toborozták.

A Facebookon tett közzé egy live videót a felfegyverzett banda felbujtója a gyilkosság délelőttjén. A férfi ezen a videón csapatot toboroz és feltett szándékát is közli: meg kell, hogy öljenek egy bizonyos Róbertet. „Gyertek, induljatok meg, testvéreim, ahányan vagytok, mindannyian induljatok meg hozzám! L. Robit máma koporsóba kell tenni!

Induljatok el, testvéreim! Azt kérem tőletek, akinek én fontos vagyok, meg a fiam, az induljon meg!” - mondja a felbujtó a videón. Azóta már tudjuk, hogy sajnos valóban lett halálos áldozat! A kiszemelt áldozatot, L. Róbertet kétszer is megszúrták egy késsel, rokonát, a 18 éves Dánielt pedig egy szúrással megölték.

A Borsonline arról is ír, hogy aki ezt a live videót készítette továbbra is szabadlábon van annak ellenére, hogy felhívására hamar összegyűlt az a 10-15 ember, akik aztán felfegyverkezve megjelentek Dani nagymamájánál. Vonulásukat két mentősnek is látnia kellett. Ők a család elmondása szerint közvetlenül a tragédia előtt szállították haza a kórházból Dani egyik rokonát, akinek dialízisre kell járnia. A mentősöknek visszafelé találkozniuk kellett a felfegyverkezve vonuló hordával, tehát a család szerint ők is alá tudják támasztani, hogy előre eltervelten, gyilkos szándékkal mentek oda az áldozat nagymamájának házához.

A család a lapnak korábban már beszélt arról, hogy a tragédia óta megfigyelik őket a rendőrök. Dani temetésekor két busznyi készenléti rendőr is megjelent a faluban, nehogy újabb rendbontásra kerüljön sor, a család szerint a bosszújuktól tarthatnak. Pedig Dani szülei a jog útján szeretnének igazságot, eszükben sincs megtámadni fiuk gyilkosát, viszont mindent megtesznek annak érdekében, hogy a hatóság eredményes nyomozást folytasson és a tetteseket megbüntessék.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések