A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Kajdi Csaba influenszerkedésből hol 500 ezer, hol 1 millió forintot keres: de ezért a pénzért nem nyalogatja akárki mogyoróit


Ezek szerint úgy látszik, hogy van az a pénz, amiért a Karácsonyét igen. Hiszen éppen ma adtunk hírt arról, hogy Karácsonynak kampányolt

Kajdi Csaba influenszer újabb nagyon fontos témát tárgyalt ki a közösségi médiáról, mikor arról beszélt, hogy mennyi pénzt keres az Instagram segítségével. Geszti Péter, Adom a napom című műsorában volt őszinte. 

Cyla, a modellügynökség-vezető rendkívül népszerű a Meta platformján. 280 ezer embernél is többen kíváncsiak a véleményére. Lájkolnak, hozzászólnak és megosztanak a rajongói. Kérdés, hogy csurran-cseppen ebből neki.

Geszti Péter műsorában, az Adom a napom kamerái előtt Kajdi úgy fogalmazott, hogy a bevételt gyakorlatilag nehéz havi szintre lebontani. Van, hogy sokan keresik, előfordul, hogy kevesebben, de mondott cifrábbat is.

„Hol jön munka, hol nem, hol keresnek, hol egy kis mogyoróval el akarnak intézni. »Szia, betennéd az Instádba a kis földimogyorós cégünket?« Anyádat teszem be. Miért tenném be? Tehát ez olyan, mint egy sikerdíj, egy lemezeladás. Nem égeti a zsebemet”

– mondta Csaba.

Hozzávetőleges összeg azért elhangzott, mert annyit kiejtett a száján, hogy hol

500 ezret, hol 1 millió forintot kap.

A Femina által kiszúrt videóban Kajdi Csaba azt is kifejtette az Instagram kapcsán, hogy ő bizony próbálja magát megóvni a sértő, lehúzó és negatív kommentektől.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések