A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Ismerőse felvette, ahogy a kuncsaftjával szexel egy prostiuált, aztán zsarolni kezdték a férfit


Egy prostituált férfi ismerősével elhatározta, hogy pénzt szereznek a nő egyik tehetős kuncsaftjától. Ehhez eljátszották, hogy az ismerős a nő férje, aki megcsaláson kapta őket. A szexről a férfi videókat is készített, majd gáz-riasztópisztollyal rátámadt, és megzsarolta a másik férfit, hogy közzéteszi őket, amennyiben nem fizet neki.   

A prostitúcióból élő kiskunhalasi nő tavaly ősszel többször nyújtott szexuális szolgáltatást egy kuncsaftjának, akiről azt feltételezte, hogy sok pénze van. A nő egy büntetett előéletű férfi társával együtt

ELHATÁROZTÁK, HOGY KÍNOS FELVÉTELEKET KÉSZÍTENEK A FÉRFIRÓL, ÉS MEGZSAROLJÁK VELE, HOGY PÉNZT ADJON NEKIK.

A nő egy ismert közösségi oldalon álnevet használva felvette a kapcsolatot a kuncsafttal, és találkozóra hívta. 2022. december 9-én kora délután a nő és a férfi megjelentek a férfi bűntárs lakásában, ahol ő az előre megbeszéltek szerint rejtőzködve várta őket.

MIUTÁN A NŐ JELT ADOTT, FÉRFI TÁRSA EGY GÁZ-RIASZTÓ PISZTOLLYAL MEGJELENT A HÁLÓSZOBÁBAN ÉS VIDEÓT KÉSZÍTETT A SZEXRŐL EGY TELEFONNAL, MELYEN A NŐ KUNCSAFTJA JÓL LÁTHATÓ VOLT.

Ezután a férfi a nő férjének adta ki magát, előbújt a rejtekhelyéről, és úgy tett, mintha házasságtörésen kapta volna rajta őket.

RÁFOGTA A PISZTOLYT A FÉRFIA, ÉS KÖVETELTE, HOGY A MEGCSALÁS MIATT FIZESSEN 200 EZER FORINT BÁNATPÉNZT. A FENYEGETÉSTŐL MEGRÉMÜLT FÉRFI EKKOR 60 EZER FORINTOT ÁT IS ADOTT NEKI.

Másnap a férfi telefonon és sms-ekben

TOVÁBBI PÉNZT KÖVETELT TŐLE, ÉS MEGFENYEGETTE, HOGY ELLENKEZŐ ESETBEN KÖZZÉTESZI A RÓLA KÉSZÍTETT FELVÉTELEKET.

A férfi azonban nem adott több pénzt, ehelyett feljelentést tett a rendőrségen.

Az ügyészség a párost

FEGYVERES RABLÁSSAL ÉS KÜLÖNLEGES SZEMÉLYES ADATTAL VISSZAÉLÉSSEL VÁDOLJA, A FÉRFINAK PEDIG EMELLETT ZSAROLÁS MIATT IS FELELNIE KELL. MINDKETTEJÜKKEL SZEMBEN FEGYHÁZBÜNTETÉS KISZABÁSÁT JAVASOLTA

az ügyészség azzal, hogy a férfi vádlott a korábbi felfüggeszetett büntetését is töltse le. A letartóztatásban lévő vádlottak ügyében a kiskunhalasi bíróság fog dönteni.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések