A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Ijesztő felvételek: késekkel, létrákkal érkeznek a migránsok Magyarország határához


A Magyar Nemzet arról ír, hogy az utóbbi napokban komolyan megnőtt a migrációs nyomás a déli határzárnál. 

Hozzáteszik, a Kormány.hu felvételein is látható, hogy

a késekkel, csúzlikkal, gázspary-vel és más fegyverekkel ellátott migránsok bandákba verődve igyekeznek belépni az ország területére.

Íme egy videó:

A lap leírja: a képek tanúsága szerint az agresszív csoportok fenyegetőleg, a támadóeszközeiket is bevetve nyomulnak előre, nehéz kihívások elé állítva a határvadász egységeket. Jól szervezett akcióról van szó, írják, ami abból látható, hogy

a létrákkal, csapszegvágókkal, hegesztőtrafókkal felszerelt illegális bevándorlók a határkerítés különböző pontjain egyszerre, a hatóságok figyelmét is megosztva kísérlik meg az átkelést.

Hangsúlyozzák: az embercsempészek a TikTokra feltöltött videóikon kérkednek annak bemutatásával, hogy miként juttatják be hazánk területére az illegális migránsokat. 

A többek között 400-59, valamint a Killer Group címkékkel ellátott videóikban „félelemkeltő módon, kihívóan menetelnek a láthatóan más földrészekről és idegen kultúrákból érkező határsértők”, írja a portál, marihuánának látszó dohányterméket fogyasztanak, vagy a magyar rendőrséget becsmérlik.  

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések