A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Így verte nyakon a járóbotjával az izmos fiatalt a 70 éves bácsi egy dohányboltban, de aztán kezdett csak bedurvulni


A helyszín Tatabánya, egy dohánybolt. A főszereplő egy járóbot és egy kés. Itt történt egy elképesztő bűncselekmény. Videó az esetről. 

A nézeteltérés abból adódott, hogy a fiatalabb férfi sérelmezte, hogy az idős ember kiszolgálása feltartja őt. Erre az idős bácsi bepöccen és nyakon verte a járóbotjával. A srác nem túlzottan kapta fel a vizet, csak akkor hőkölt hátra, amikor a 70 éves úr kést nyomott a torkához.

Ekkor azért már kérte a dohánybolt alkalmazottját, hogy legyen kedves rendőrt hívni. A jard emberei meg is érkeztek a helyszínre. Később megállaptották, hogyy a fiatal a nyakán a késtől nyolc napon belül gyógyuló kisebb felületi, orvosi ellátást nem igénylő hámsérülés keletkezett, emiatt nem kérte az elkövető megbüntetését.

Itt a videó az esetről (Tatabánya, dohánybolt):

Az idős férfi fogta magát és a járóbot végét a srác tarkójához verte

Az ügyészség a vádiratban arra tett indítványt, hogy a Tatabányai Járásbíróság a férfival szemben tárgyalás mellőzésével, büntetővégzésben végrehajtásában felfüggesztett börtönbüntetést szabjon ki, a lefoglalt kést kobozza el – áll az ügyészség közleményében.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések