A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

„Hogy nem szégyellik magukat?” – így taposta meg Rákay Kötcsén a balos médiát


Baloldali újságírók állták útját Kötcsén a polgári piknikre érkező Rákay Philipnek. 

A producer az RTL által közzétett felvétel alapján sokáig türelmesen válaszolt az őt kérdező sajtómunkásoknak, majd többszöri provokáció után hozzátette: tökéletesen megérti, hogy a baloldali újságírók nehéz helyzetben vannak, mivel a kedvenc pártjaik ugyanis semmiféle politikai innovációt, ötletet, üzenetet, vagy víziót nem képesek felmutatni, ezért „újságírónak csomagolt aktivistaként igyekeznek mindig újabb ügyeket kreálni”. 

Azt kell mondanom a negyedik kétharmad után, hogy teljesen fölösleges ezeken rugózniuk”, fogalmazott Rákay.

Ezt követően észrevette, hogy a 444 újságírója is jelen van, akit számon kért, amiért a (többek között Soros György hálózata által finanszírozott) szerkesztőség a napokban lejárató cikket tett közzé Gábor Lászlóról, az Origo főszerkesztőjéről. 

„Hogy van képe magának idejönni ezek után?” – tette fel a kérdést Rákay, majd nyomatékosította: „Hogy nem szégyellik magukat ott a 444 szerkesztőségében?”. „Nem vagyok hajlandó még a szabad ég alatt sem egy levegőt szívni magával”, mondta a lap munkatársának, majd a többiekhez fordult: 

Maguk mosolyoghatnak, de egyetlen egy itt álló médium képviselője sem határolódott el attól a cikktől!”,majd emlékeztetett: senkit sem szabad a kinézete, öltözéke, testalkata alapján megszégyeníteni. 

A videó itt megtekinthető: 



Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések