A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Gyurcsánynak nem tetszik, hogy a magyar állam megvenné a budapesti repteret, Dömötör Csaba tette helyre


A fideszes képviselő emlékeztetett: ne felejtsük el, hogy annak idején ők privatizálták a repteret. 

Mint azt a Napi Újság is megírta, Gyurcsány Ferenc Facebook-bejegyzésben reagált arra, hogy a magyar állam hivatalos ajánlatot nyújtott be a Budapest Airport többségi részesedésének megvásárlására egy állami irányítású befektetési társaságon keresztül. A poszthoz Korda György Reptér című számát is belinkelte, amelyet Orbán Viktornak küldött a következő üzenettel:

"Szeretném ezt a számot küldeni Orbán Viktornak Hatvanpusztára, mert reptérvásárlásra van pénz, kormányzásra meg nincs. Ahhoz mondjuk tehetség sincs.”

Dömötör Csaba, a Fidesz országgyűlési képviselője szintén a Facebookon válaszolt a DK-s politikusnak, és ő is egy Korda György számmal üzent. 

Elmondja,a Gyurcsány-Apró klán már a rendszerváltáskor rárepült a reptérre, a privatizáció után pedig Bajnai Gordon lett az elnök.

Hozzáteszi, Orbán Viktor volt az, aki 2005-ben arra kérte Gyurcsány Ferencet, ne adja el a repteret, mert az jelentős bevételt és hasznot hoz a magyar államnak, de Gyurcsányék ennek ellenére mégis privatizálták, további 190 állami vállalattal együtt.

„Azt mondták, jó lesz, de nem lett jó. Azóta is viseljük ennek minden következményét” – zárja a videót. Korda György: Becsaptál című dalával üzenne az egykori miniszterelnöknek.


Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések