A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Fordulat a budapesti embervadászat ügyében: 10 ezer eurót kap, aki előkeríti a szikrához köthető terroristát


A Hammerbande antifa terrorbrigád vezetőjének élettársa és szellemi atyja már-már a hírhedt Vörös Hadsereg Frakció (RAF) tagjaival vetekszik. A budapesti embervadászat agresszív verőlegénye, Johann Guntermann fejére tízezer eurós vérdíjat tűztek ki a német hatóságok. 

Váratlan és meglepő körözést adott ki a Szövetségi Bíróság szövetségi főügyésze és a Szászországi Állami Bűnügyi Rendőrség: 10 000 eurós vérdíjat tűztek ki Johann Guntermann fejére, mivel bűnszervezet tagjaként több politikai indíttatású fizikai támadásban vett részt Németországban.

Az áldozatok egy része súlyos sérüléseket szenvedett. Guntermann egyik vezetője volt a budapesti embervadászatnak is.


Guntermann hírhedt antifa terrorlegény, a Hammerbande vezetőjének, Lina Engelnek az élettársa, a terrorbanda szellemi atyja, fő verőlegénye, 2020-tól illegalitásban van.

Ő volt a februári budapesti embervadászat egyik vezetője, akit azóta is köröz a Budapesti Rendőr-főkapitányság közösség tagja elleni erőszak miatt.

Budapesti embervadászat

Idén februárban egy hétvégén négy helyszínen nyolc embert vert brutálisan össze a német antifa Hammerbande nyolc tagja, kiegészülve olasz és vélhetően magyar verőlegényekkel. A támadók összesen tizenöten voltak. A BRFK hat Hammerbande-tagot köröz.

Pszichopatának tartják Johann Guntermannt, aki rendkívül veszélyes. Még a Hammerbande előtti időben erőszakos bűncselekmények miatt kétszer ítélték letöltendő börtönbüntetésre.

Rajta kívül még öt német antifát köröz a BRFK az embervadászatban való részvételük miatt.

Paul Müntnich szintén illegalitásban van, és az antifák rejtegetik Lipcse környékén. Elképzelhető, hogy Johann Guntermann-nal együtt bujkál. Őt a bűnügyi rendőrség korábban drogdílerként és a szervezett bűnözés tagjaként ismerte.

A lipcsei Moritz Schroeter szintén szökésben van. Ő vizsgálat alatt állt, mivel aktívan részt vett a 2020 szilveszterén Lipcse Connewitz nevű kerületében kirobbant zavargásokban.

Körözik Emilie Dieckmannt, akit 2021 végén értek tetten márkás ruhák ellopásakor Lipcsében.

Szintén keresik Clara Wittkugelt, aki Breuningenben egy tolvajlásban vehetett részt.

Ugyancsak keresik Nele Aschoffot, aki társaival 2021 decemberében Lipcsében megtámadta a Ditib mecsetet, betörték az ablakait. Róla a német alkotmányvédők azt sejtik, hogy a Hammerbande több más tagjával meglátogatott kurd terroristacsoportokat Kurdisztánban.

Pedofil szál

A budapesti embervadászattal összefüggésben a hatóságok látóterébe került egy magyar nő is, D. Krisztina, aki a Szikra Mozgalom tagja. Az aktivistanő ellen nem volt elegendő bizonyíték, így szabadlábra helyezték, majd megszüntették a nyomozást ellene. Jámbor András, a mozgalom vezetője D. Krisztinát még a Parlamentbe is bevitte, és arra szólította fel a fideszes országgyűlési képviselőket, hogy kérjenek tőle bocsánatot, amiért ártatlanul vádolták meg.

A nyomozás valóban azt állapította meg, hogy D. Krisztinának nem volt köze az Antifa-támadásokhoz, azonban az alibit az élettársa nyújtotta számára, akinek a laptopján a házkutatások során pedofil tartalmakat találtak. A nő lakásán csaknem háromszáz olyan felvételre bukkantak a nyomozók, amelyeken tizenkét év alatti, köztük két-három éves gyermekek szexuális sanyargatása, megerőszakolása látható. A lefoglalt adathordozókon pedig hetvenezer olyan pornográf felvételt tároltak, amelyeken láthatóan tizennyolc év alattiak szerepelnek. A férfi, a laptop tulajdonosa a kihallgatása előtt felakasztotta magát.


Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések