A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Folytatódik a vita Nógrádi György és Zaharova között?


A Magyar Nemzet arra számít, hogy a biztonságpolitikai szakértő szavaira ismét reagál az orosz külügyminisztérium szóvivője. 

A Magyar Nemzet szombati cikkében azt írja: korábban a lap hasábjain jelent meg egy Nógrádi György véleménycikk, amely miatt a biztonságpolitikai szakértő és Marija Zaharova orosz külügyi szóvivő között egy kisebb csörtére került sor. A véleménykülönbség a NATO ötödik cikkelyének értelmezése kapcsán alakult ki köztük. Zaharova akkor emlékeztette Nógrádi Györgyöt, hogy korábban már támadás ért több NATO-tagot is, mégsem történt semmi.

Nógrádi úr, a közelmúltban számos NATO-országot megtámadtak itt, megsemmisítve az Északi Áramlat 1 és 2 vezetékeit, a bennük lévő gázzal együtt. És semmi”

– írta az orosz politikus. Nógrádi György ezúttal arról fogalmazott meg véleményt, hogy a kanadai parlamentben egy náci bűnöst tapsoltak állva Volodimir Zelenszkij ukrán elnök jelenlétében. Az esettel kapcsolatban a biztonságpolitikai szakértő elmondta, hogy szerinte felmerülhetnek titkosszolgálati hiányosságok is. A Magyar Nemzet szerint a múltkori eset után „joggal várható”, hogy Nógrádi szavaira ismét reagál az orosz külügyminisztérium szóvivője.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések