A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Felgyújtotta az élettársát egy nő, mert az befogadta a volt feleségét, akinek nem volt hol laknia


Letartóztatott a Nyíregyházi Járásbíróság egy nőt, aki a gyanú szerint féltékenységből felgyújtotta élettársát egy Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei kistelepülésen. 

A törvényszék közlése szerint a nő és párja két éve élettársak, ám múlt pénteken összevitatkoztak, miután a férfi közölte a nővel, hogy befogadja volt feleségét, mert annak nincs hol laknia.

A nőnek nem tetszett a dolog és közölte párjával, hogy a volt feleségét baltával fogja várni. A vita ellenére a férfi másnap befogadta volt feleségét a lakóház hátsó részébe, a nyári konyhába. 

Az esti órákban, miközben a férfi a szobában fekve tévét nézett, párja magához vett egy benzines kannát és annak tartalmát a férfire és az ágyneműre locsolta, majd meggyújtotta.

Ezután a nyári konyhához ment, az ajtaját és a szúnyoghálót szintén lelocsolta benzinnel, majd meggyújtotta. A tájékoztatás szerint az épületet mindkét sértett időben el tudta hagyni, így senki nem sérült meg.

A bíróság a különös kegyetlenséggel, több ember sérelmére elkövetett emberölés bűntettének kísérlete miatt indult eljárásban rendelte el a nő letartóztatását. A nyomozás jelenleg is tart.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések