A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Felmérés: Kiben bíznak leginkább a szlovákiaiak? Orbán Viktor a második, Biden az utolsó


A lista dobogósai között Emmanuel Macron francia államfő is szerepel. 

A Focus friss felmérése szerint a legmegbízhatóbbnak tartott külföldi politikusok között Petr Pavel cseh államfő után Orbán Viktor magyar miniszterelnök szerepel a második helyen. A felmérést a Markíza televízió vasárnapi vitaműsorában (Testre szabva) mutatták be. Az amerikai és orosz államfő a lista végén kullog.

Érdemes hozzátenni, hogy egyik politikus megbízhatósági indexe sem éri el a benne nem bízók arányát, ami egyébként a szlovákiai politikusok mindegyike esetében szintén igaz.

A lista dobogósai között Emmanuel Macron francia államfő szerepel még. Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság elnöke és Volodimir Zelenszkij ukrán elnök 26-26 százalékot kapott. A lista végén az orosz és amerikai elnökön kívül Donald Trump volt elnök kullog. A legmegbízhatatlanabb külföldi politikusnak a szlovák lakosság (a Focus szerint) Joe Bident tartja – írja a felvidéki Körkép hírportál.



Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések