A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Fél úton jár az Arnóth Sándor mellszobor létrehozásának ügye


Oborzilné Nagy Erna, az Arnóth Sándor-emlékoldal kezelője azzal a nemes szándékkal ált elő, hogy kezdeményezi egy szobor emelését, a tragikus körülmények között elhunyt, országgyűlési képviselőnek. 

Amint Ernától megtudtuk (aki a mellett, hogy a család barátja, évekig Arnóth Sándor személyi titkáraként tevékenykedett), a szobrot közösségi adakozásból és az 1 %-ok felajánlásából kívánják létrehozni. Fél úton

Elmondta, hogy szobor elkészítéséhez szükséges pénzösszeg előteremtésében elég szépen haladnak, de továbbra várják azon személyek támogatását, akik személyes jó barátjuknak, barátjuknak tekintették Arnóth Sándort. 

Hozzátette: 

ahogy Arnóth Sándor pártokon felüli politikus volt, úgy érkeznek most is a felajánlások - pártpolitikai hovatartozástól függetlenül. 

Rengetegen jelezték segítőszándékukat, akik közül sokan el is küldték támogatásaikat Múzeum Alapítványa által kezelt számlára, vagy más módon juttatták el azt oda. 

A mellszoborhoz szükséges pénzösszeg előteremtésében körülbelül fél úton járnak, de továbbra is rengetegen érdeklődnek a felől, hogy hogyan tudnák támogatni annak elkészítését. 

Hogy erről minél hozzáférhetőbb tájékoztatást tudjanak adni, létrehozták az Arnóth Sándor mellszobor Püspökladány című csoportot, amelyben a leendő és eddigi támogatók minden kérdésre megtalálják a választ.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések