A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Ezek hoznák újra lendületbe a baloldalt – lepukkant kommunista galéria


A kormányváltásról ábrándozó pesti értelmiség a Margitszigeten gyűlt össze. 

Nem csak Kötcsén zajlanak az események, szombaton ugyanis megszervezték a SzázSzót, a Farkasházy Tivadar balatonszárszói telkén megrendezett liberális-baloldali fórum szellemi örökösének szegődő rendezvényt. Az Ujhelyi István–Farkasházy Tivadar-összefeszüléssel felvezetett eseményen számos mostani vagy expolitikus, többek között Niedermüller Péter, Márki-Zay Péter, Kuncze Gábor és Bod Péter Ákos is megjelent.

Ismert művészek szintén kilátogattak a Margitszigetre, 

köztük a programokat felvezető Galkó Balázs, Jordán Tamás és Szalay Kriszta színészek. 

Hernádi Judit állítólag az utolsó pillanatban lemondta a megjelenést.

A Political Capital-társalapító Somogyi Zoltán Facebook-bejegyzésében tette közzé, hogy délután moderátorként ugyancsak hivatalos volt a margitszigeti rendezvényre:

„Ma több programom is lehetett volna. Orbán Viktor Kötcsén, Vona Gábor zászlót bont…Én, a szintén ma zajló, Ujhelyi István és csapata által szervezett Százszó programján fogadtam el egy felkérést beszélgetés moderálására, ahol a Mi lesz a világban 50 év múlva? kérdését teszem fel Oltai Kata művészettörténésznek, Szentesi Éva írónak, és Nagy Zsolt színművésznek.”

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések