A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Évek óta a pszichiátrián kezelték azt a férfit, aki halálra késelte a feleségét Szabolcsban


A Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Főügyészség vádat emelt a feleségét halálra szurkáló idős, szatmári férfi ellen. 

A vádirat szerint a 60-as évei közepén járó férfi feleségével együtt egy szatmári faluban élt. Kapcsolatuk kiegyensúlyozatlan volt, a vádlott gyakran veszekedett feleségével, amely esetenként a vádlott részéről tettlegességig fajult. A férfit évek óta rendszeresen kezelték pszichiátrián, legutóbb éppen a bűncselekmény napján, 2022. október 20-án engedték haza a szakkórházból.

Mikor az idős férfi este hazaért, féltékenységből veszekedett az asszonnyal. Eközben a konyhapultról magához vett egy 12 cm pengehosszúságú konyhakést, és azzal legalább 25 esetben megszúrta a nőt. A feleség védekezett, és a konyhából a szobán át a bejárati folyosóig menekült, ahol összeesett és meghalt. A vádlott elment az orvosi ügyeletre, ahol az ügyeletes orvosnak bejelentette, hogy megölte a feleségét, és kérte, hogy értesítsék a rendőrséget.

A főügyészség a férfit különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés bűntettével vádolja, vele szemben életfogytig tartó fegyházbüntetés kiszabását indítványozta azzal, legkorábban 25 év elteltével legyen feltételes szabadságra bocsátható, közölte honlapján az ügyészség.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések