A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Drogkereskedő házaspárral szemben emeltek vádat Szegeden: a gyereküknek is adtak a kábítószerből


A főügyészség a vádlottakkal szemben fegyházbüntetést és vagyonelkobzást indítványozott 

Vádat emeltek egy szegedi házaspárral szemben, akik különféle kábítószerekkel kereskedtek és az általuk árusított marihuánából 14 éves gyereküknek is adtak – tájékoztatta a Csongrád-Csanád Vármegyei Főügyészség helyettes szóvivője szerdán az MTI-t. 

Saághy Flóra közölte, a párt társtettességben elkövetett jelentős mennyiségű kábítószer-kereskedelemmel, valamint kiskorú veszélyeztetésével vádolják.

A házaspár a vádirat szerint 2020-ban egy közös ismerősével állapodott meg abban, hogy ellátja őket marihuánával, amfetaminnal és más kábítószerekkel, amelyeket árusítani fognak. A jelentős mennyiségben beszerzett drogokat egy éven keresztül társasházi lakásukban, annak villanyóra-szekrényében és a garázsukban tárolták, onnan értékesítették vevőiknek. A marihuánából 14 éves gyereküknek is adtak.

A nyomozás során a rendőrök nagy mennyiségű készpénz mellett egy droglaborban amfetamin készítéséhez alkalmas szereket is lefoglaltak.

A főügyészség a vádlottakkal szemben fegyházbüntetést és vagyonelkobzást indítványozott.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések