A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Csintalan: "Százmillió ember látja, ahogy egy NATO-tagország miniszterelnöke echte fasiszta dumát mond"


A régi-új MSZP-s politikus szerint ha Orbánnak nem lenne vétójoga az EU-ban és a NATO-ban, akkor senkit nem érdekelne, hogy „mit hadovál össze itt a periférfián”.

Az ATV péntek esi, Csatt 2 című műsorában is szóba került Orbán Viktor Tucker Carlsonnak adott interjúja, amely 3 nap alatt 122 milliós megtekintést ért el a Twitterről átnevezett X-en.

„Egy amerikai szemében kicsoda Orbán Viktor? Meg sem találják a térképen Magyarországot!”

– érzékeltette a 122 milliós szám jelentőségét Lentulai Krisztián, miután felidézte: Tucker Carslon 20 interjúnál tart Elon Musk platformján, mióta eljött a Foxtól, és ebből Orbán Viktor rövid idő alatt a 3. legnagyobb nézettséget produkálta. A magyar kormányfőt csak a Donald Trump-interjú, és az amerikai sztárriporter debütáló adása tudta megelőzni.

"A 123 millió, és ez csak növekszik, az valami olyan elképesztő elérés, amit mi ebből a fotelből nem tudunk értelmezni”

– tette hozzá a jobboldali rádiós, aki szerint az interjú lavinát indíthat el Európában.

Az elhangzottakra reagált Csintalan Sándor is, aki saját bevallása szerint szégyenkezett az interjú nézése közben.

„Százegynéhánymillió ember látja, ahogy egy NATO-tagország miniszterelnöke echte fasiszta dumád mond egy fasiszta kérdezőnek” – jelentette ki Csintalan, aki szerint ha Orbánnak nem lenne vétójoga az EU-ban és a NATO-ban, akkor senkit nem érdekelne, hogy „mit hadovál össze itt a periférfián”.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések