A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Budapesti szórakozóhelyek és Balaton-parti fesztiválok női WC fülkéiben készített titkos felvételeket egy férfi, egészen enyhe büntetéssel megúszhatja


Semmi kifinomultság: ha meghallotta, hogy a mellette lévő wc-be bemegy valaki, egyszerűen átemelte a telefonját a falon... 

Jelentős érdeksérelmet okozva elkövetett tiltott adatszerzés bűntette miatt emelt vádat azzal a húszas éveiben járó váci férfival szemben, aki mellékhelyiséget használó nőkről készített videófelvételeket a tudtukon kívül. 

A vád szerint a férfi 2023 májusában és júniusában egy budapesti szórakozóhelyen, illetve 2023 nyarán egy Balaton-parti fesztiválon elrejtőzött a nyilvános, a női mellékhelyiséggel szomszédos WC fülkében azért, hogy a mellékhelyiséget használó nőkről titokban videófelvételeket készítsen. A vádlott ezen alkalmakkor, amint meghallotta, hogy a szomszédos helyiségbe valamelyik női sértett bemegy, a mobiltelefonját a fülkék közös oldalfala felett átemelte, és a készülékkel rögzítette az illemhelyiség használatát.

A vádlott Budapesten, illetőleg a Balaton-parton egyaránt 8-8 sértettről készített ilyen módon felvételeket, mígnem a férfi cselekményét az egyik sértett észrevette, és előbb a férjét, majd a fesztivál biztonsági szolgálatát értesítette a történtekről.   

Az ügyészség a férfival szemben felfüggesztett börtönbüntetés kiszabását kérte.



Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések