A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Brit belügyminiszter: "a multikulti megbukott"


Suella Braverman szerint egzisztenciális kihívást jelent a Nyugat számára a migráció - írja a bennfentes.net.

Suella Braverman szerint a multikulturalizmus "megbukott", mivel a bevándorlás "egzisztenciális kihívást" jelent a Nyugat számára.

A belügyminiszter kedden Washingtonban, a konzervatív American Enterprise Institute (AEI) agytröszt előtt tartott beszédében azt mondta, hogy az Európába irányuló bevándorlás "túl sok és túl gyors" volt.

"Az ellenőrizetlen bevándorlás, a nem megfelelő integráció és a multikulturalizmus téves dogmája mérgező kombinációnak bizonyult Európa számára az elmúlt évtizedekben"

- mondta.

"A multikulturalizmus nem követeli meg a bevándorlóktól az integrációt. Ez kudarcot vallott. Mert lehetővé tette, hogy emberek jöjjenek a társadalmunkba, és párhuzamos életet éljenek benne".

Hozzátette: "Az ellenőrizetlen és illegális migráció egzisztenciális kihívást jelent a Nyugat politikai és kulturális intézményei számára." A belügyminiszter pedig arra figyelmeztetett, hogy

a bevándorlás elleni fellépés elmaradása "megteremti a szélsőségesebb politika feltételeit".

Braverman szerint a számok csökkentése érdekében nem lenne szabad, hogy a homoszexuális vagy női mivolt miatti diszkriminációtól való félelem elegendő legyen ahhoz, hogy az emberek menekültstátuszra jogosultak legyenek.

Beszédében megkérdőjelezte, hogy az Egyesült Nemzetek Szervezetének 1951-es menekültügyi egyezménye "megfelel-e a modern kornak". Braverman idézte a jobboldali Centre for Policy Studies által kiszámított számadatokat, amelyek szerint az egyezmény jelenleg azt jelenti, hogy világszerte "legalább 780 millió embernek" van joga menedékjogot kérni egy másik országban.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések