A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Bayer Zsolt: Bölcselők hosszú sora

 


Bayer Zsolt a hírhedt balliberális megmondó, Para-Kovács Imre véleményére regagált, aki egy rádióműsorban – a vele hasonszőrűekhez analóg módon és hangnemben – gyalázta Mgyarországot. 

„És akkor most átugranám a többit, Herskovits Esztikétől Csáki Juditon át Tóta W. Árpádig és Nagy Zsoltig, és egy pillanatra megállapodok egy bizonyos Para-Kovács Imrénél. Ez az Imre a következőket fejtegette a minap:

»Mindig azt mondjuk, hogy szeretnénk, hogy normális ország legyen. De sosem lesz normális. Szeretném elmondani a kedves hallgatóknak, hogy voltak országok itt a földön, és voltak üres helyek. Mert az nem kellett senkinek, nem volt jó hely. És akkor bementek ide emberek, és azt mondták, hogy mi is ország vagyunk. És akkor a valódi országok mondták, hogy jól van persze.«

Ha jól értem, ami nem biztos, mivel egy levegővel alig lehetséges lemerülni a pöce azon mélységébe, ahol ez él, de ha mégis, akkor ugye itt arról van szó, hogy Magyarország nem is ország, csak egy »üres hely«, hiszen soha nem kellett senkinek."

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések