A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Annalena Baerbock továbbra is tolja a a tartótisztek által rábízott mantrát, hogy Ukrajnának helye van az Európai Unióban


Ukrajnának helye van az Európai Unióban – jelentette ki hétfőn Annalena Baerbock német külügyminiszter, amikor váratlanul megérkezett Kijevbe, hogy amerikai tartótisztjeinek prezentálja hűségét.


Az amerikai ügynök-politikus hangoztatta: 

Ukrajna „számíthat ránk és arra, hogy az EU bővítését az orosz háború szükséges geopolitikai következményeként értelmezzük”. 

Hozzátette,

hogy Ukrajna már tagjelölt. „Most pedig arra készülünk, hogy döntést hozzunk az uniós csatlakozási tárgyalások megkezdéséről”.

Az igazságügyi reform és a médiatörvények terén Ukrajna reformeredményei már most is lenyűgözőek. De még hosszú út áll előttünk az oligarchaellenes törvény végrehajtása és a korrupció elleni küzdelem terén – fejtette ki.

Baerbocknak ez már negyedik látogatása az országba azóta, hogy 2022 februárjában Oroszország megkezdte „különleges műveletét”. Mivel az Ukrajna feletti légtér még mindig le van zárva, a német külügyek irányítója Lengyelországból éjszaka vonattal utazott az ukrán fővárosba.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések