A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Akcióban Gyurcsány bohócai: lefóliázták annak csepeli iskolának a bejáratát, ahol Orbán-idézetek kerültek a falra


Paál Géza, a Demokratikus Koalíció csepeli polgármester jelöltje a Demokratikus Lendület tagjaival a Jedlik Ányos Gimnázium előtt tiltkozott az ellen, hogy az iskola aulájában Orbán Viktor idézeteket tettek ki a falra.


A DK jelöltje úgy fogalmazott: a Demokratikus Koalíció követeli, hogy takarítsák el az Orbán-idézeteket a csepeli Jedlik Ányos Gimnázium falairól, a csepeli Fidesz és Borbély Lénárd polgármester pedig tűnjön el a csepeli iskolák közeléből. A párt közleménye szerint azért fóliázták le a gimnázium bejáratát, hogy a Fidesz is megértse: nincs helye kormánypropagandának az iskolákban.

Paál Géza a tiltakozáson elmondta, világosan és határozottan ki kell állni az állami iskolákban zajló fideszes nyomulás ellen.

"Egy normális, európai országban nincs rendben, hogy az osztálytermekből kilépő diákok az aktuális miniszterelnök idézeteivel néznek farkasszemet. Ez az Orbán-rendszer újabb öles lépése a nyílt diktatúra felé. A Dobrev Klára vezette szociáldemokrata Árnyékkormány szerint a kizsákmányolt tanároknak azonnali béremelésre, a szülőknek pedig állami iskolakezdési támogatásra van szükségük az orbáni infláció miatt. Csak így menthetjük meg az iskoláinkat és csak így óvhatjuk meg a gyermekeinket a kormánypropagandától" - fogalmazott a politikus. 



Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések