A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Zuglóban egy drogos román a rendőrök előtt karambolozott, üldözve fogták el


A rendőrök szeme láttára karambolozott, aztán elmenekült a rendőrök elől egy férfi Zuglóban, még múlt szombaton, közölte a rendőrség. 

A román állampolgárságú férfi augusztus 19-én 11 óra 50 perkor Zuglóban, a Mogyoródi út és Róna utca kereszteződésében előbb összeütközött egy másik autóssal, ezt látták a rendőrök, követni kezdték a kocsit, de az autós nem állt meg a felszólító jelzésekről, sőt, menekülés közben még egy kocsit összetört. Végül az Ajtósi Dürer sor és a Stefánia út kereszteződésében fogták el. A balesetekben senki sem sérült meg.

Az igazoltatáskor a férfi kocsijában kis mennyiségű kábítószergyanús anyagot találtak, az alkoholszonda pozitív értéket mutatott, és az is kiderült, hogy a 29 éves férfinak nincs érvényes jogosítványa. A román állampolgárt a XIV. Kerületi Rendőrkapitányságra vitték, ahol kábítószer birtoklás gyanúja, engedély nélküli és ittas vezetés miatt indítottak eljárást vele szemben, és több közlekedési szabály megsértéséért is felelnie kell.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések