A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Volt CIA-elemző: Az ukrán hadsereg siralmas állapotban van


Larry C. Johnson szerint az Egyesül Államok támogatása csak arra elég, hogy a támadás lehetőségének a látszatát keltsék.

A Lenta.ru arról ír, hogy Larry C. Johnson egykori CIA-elemző szerint nevetséges, hogy Ukrajna jövő tavasszal ellentámadást indít Oroszország ellen. A témában jártas Johnson úgy véli, az Egyesül Államok támogatásából csupán arra futja, hogy a támadás lehetőségének legalább a látszatát fenntartsák.

Mint kiderült, a volt CIA-elemző egy YouTube csatornának adott interjújában nevetett azon, amikor Zelenszkij új offenzívájának lehetőségéről kérdezték. „Az ukrán erők siralmas állapotban vannak, de amíg az Egyesül Államok finanszírozza őket, legalább a cselekvés látszatát fenn tudják tartani" – mondta.

Annak, hogy az ukránok ütőképessége egyre csökken, Larry C. Johnson szerint az az oka, hogy az ukránok nem tudják pótolni a képzett, elesett katonákat. Hangsúlyozta: a mérvadó nyugati sajtóban is elismerik már az ukrán támadás kudarcát.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések