A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Végigkóstolta Hajdú-Bihart, de szerencsére nem lakott jól a szerdai vihar


Nagy pusztítást nem okozott, néhány fa azonban megadta magát. Ügyeleti hírek. 

Favágásra riasztották a Hajdú-Bihar vármegyei tűzoltókat szerdán a katasztrófavédelem ügyeleti összefoglalója szerint. Debrecenben, a Tócós utcában egy kerítésre dőlt egy faág, azt a debreceni hivatásos tűzoltók vágták ki. Majd vonultak a Doberdó utcába is, ott egy fa egyik ága a kerékpárútra hasadt.

Püspökladányban, a Bajcsy-Zsilinszky utcában egy szilfa ága hasadt le, és a magasban lógott. Az esethez a helyi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik motoros láncfűrésszel vágták le az ágat.

Bocskaikertben, a Pacsirta utcában egy nagy akácfa veszélyeztetett lakóépületet, ezért el kellett távolítani a fát.

Nyíradonyban, az Ady Endre utcában egy diófa ágai hasadtak le, és dőltek épületre. Nyírmártonfalván, a Batthyány utcában egy fenyőfa dőlt meg, ezért a nyíradonyi hivatásos tűzoltók azt is kivágták.

Két biharnagybajomi utcába is riasztották a püspökladányi hivatásos tűzoltókat, mert egy fűzfa lakóház tetejére dőlt, a másik utcában pedig több faág is lehasadt, és a gyalogosforgalmat veszélyeztette.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések