A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Vásárhelyi jajgat, fél óra alatt eldurrogtattak 10 milliárd forintot!


A szociológus ezúttal sem fogta vissza magát a szidalmakban. Az ismert baloldali megmondóember, Vásárhelyi Mária szociológus a Facebookon tette közkinccsé legújabb gondolatait a tűzijátékkal, a visszabontható, zöldberuházásként megvalósuló, a budapestiek által szabadon használható atlétikai stadionnal, illetve a világbajnoksággal kapcsolatban.


„Fél óra alatt eldurrogtattak 10 milliárd forintot.

Az egész tűzijáték a jó ízlés és a mértéktartás hiányáról és a magamutogató kivagyiságról szólt.  A tűzijáték és a fényjáték kioltotta egymást, az állandó villódzás teljesen értelmetlenné  és élvezhetetlenné tette az egészet. És hozzá az öblösen ömlengő szöveg!” – írja Vásárhelyi.

Hozzáteszi: „Európa legdrágább tűzijátéka, Európa legnagyobb atlétikai stadionja, a  legdrágább atlétikai világbajnokság.

Már csak Mészáros luxus jachtja hiányzott a Dunáról.

 Tényleg azt hiszik, hogy mindent a pénz tesz értékessé, széppé, örömtelivé. Igazi dzsentri világ! Ahogyan talmi csillogással próbálják leplezni  a lecsúszást, a szegénységet, a nyomort.

Szegény Mikszáth Kálmán és Móricz Zsigmond ha látná, hogy ugyanott tartunk, mint 100 éve.
 
Miközben a világ kétszáz évet ment előre.”

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések