A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Üvegek, sörösdobozok, poharak repkedtek a barcikai tekepályán


Az eldobott teli sörösüveg - az ügyészség szerint - alkalmas volt az élet kioltására.


A Kazincbarcikai Járási Ügyészség felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntette miatt emelt vádat egy férfival szemben. 

A vád szerint a férfi április 5-én 22 óra körül ittas állapotban megjelent egy Kazincbarcikán található tekepályán, ahol szidalmazni kezdte az ott pultosként dolgozó volt barátnőjét. 

A nő telefonon felhívta volt férjét, aki a helyszínre sietett. 

A férfi ennek ellenére folytatta volt párja szidalmazását, trágár szavakat kiabált neki és azzal fenyegette meg, hogy elvágja a nyakát. 

A férfi a fenyegetés közben 3 majdnem teli sörösdobozt, 1 teli sörösüveget, 5-6 feles poharat és 1 kisméretű üveg teamécsestartót a nő felé dobott, aki elhajolt a tárgyak elől, így azok nem érték el és sérülése nem keletkezett. 

A férfit végül az ott tartózkodók kiküldték a sörözőből. A férfi cselekményével 4 ezer forint kárt okozott, amely nem térült meg.


Börtönbe küldenék

A vádlott kihívóan közösségellenes, erőszakos cselekménye alkalmas volt arra, hogy az azt észlelőkben riadalmat, megbotránkozást keltsen. A vádlott által eldobott teli sörösüveg alkalmas az élet kioltására. Az ügyészség a vádlottal szemben végrehajtandó börtönbüntetés és közügyektől eltiltás kiszabását indítványozta a bíróságnak.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések