A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Újabb titkok derültek ki Shakira és Lewis Hamilton kapcsolatáról


Pár hónappal ezelőtt pattant ki a hír, hogy Shakira és Lewis Hamilton randizgat egymással. A párosról több lesifotó is napvilágot látott, de konkrét információk nem derültek ki a kapcsolatukat illetően, így azt sem igazán tudni, mennyire komoly ez a viszony – írja az elle.hu. 

Az fix, hogy találgozgatnak egymással, Barcelonában és Londonban is kiszúrták már őket együtt, sőt az énekesnő több F1-es futamra is kilátogatott már, ahol a kulisszák mögött csókolózni is látni vélték őket a szemfülesek. A bennfentesek szerint azonban ez egy nyitott kapcsolat, amolyan barátság extrákkal, ami köztük van. Persze a páros kapcsolatát illetően több pletyka is szárnyra kelt már, egyesek állítják a pilótának elege van Shakirából. Ezt azonban Jordi Martin, az énekesnőt jól ismerő újságíró kategorikusan cáfolta. 

Határozottan tagadhatom ezt az állítást. Beszéltem Shakira környezetében élőkkel, akik megerősítették, hogy ő és Hamilton között mindig is nagyszerű barátság volt korábban is. Most ez egy kicsit több, de mindketten világosan tudják, hogy ez semmi komoly, mindketten teljesen szabadok, és azt csinálnak, amit akarnak  – magyarázta Martin. 

Többet fognak találkozni? 

Persze most jogosan merül fel a kérdés, hogy vajon Shakira és Hamilton többet fognak-e találkozni, hiszen a pilótának most lesz egy kis szabadideje, hiszen nyári szünet van az F1-ben. Az énekesnő azonban Miamiban él, ám állítólag sok időt fog Európában tölteni, szóval nem kizárt, hogy Hamiltonnal is össze-összefut majd. Mindenesetre akármi is legyen köztük, a rajongók feszülten várják a fejleményeket velük kapcsolatban. 

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések