A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Újabb bizonyítékok kerültek elő a Biden család simlis ügyeiről


Egyre többeket foglalkoztat a kérdés, hogy miért is védik még mindig az amerikai demokraták Joe Bident. az elnökről és családjáról ugyanis egyre több kompromittáló információ kerül nyilvánosságra, amiket minden igyekezetük ellenére egyre nehezebb elrejteni. A fókuszban természetesen ismét Ukrajna és gyanús gazdasági kapcsolatok vannak. 

Az amerikai képviselőház felügyeleti bizottsága – amely a Biden-család körüli kétes ügyeket igyekszik feltárni – hat különböző bank beidézése és a válaszul kapott több ezer dokumentum beérkezése után hozta nyilvánosságra az utalásokról szóló információkat. Ezekből többek között kiderült, hogy az amerikai elnök és családja 20 millió dollárt kapott Oroszországtól, Ukrajnától és Kazahsztántól az idő alatt, míg Joe Biden alelnök volt–  írta a Breitbart nyomán a Mandiner.

A Bizottság közölte, hogy a beidézések olyan személyekre és vállalatokra vonatkoztak, akik a Biden család tagjaival és azok üzleti partnereivel folytattak üzleti tevékenységet. A bizottság korábban két részletet is nyilvánosságra hozott Bidenék banki nyilvántartásaiból. Ezekből kiderült, hogy legalább 10 millió dollárhoz jutottak romániai és kínai üzletekből. A családból kilencen jártak jól: a külföldi üzleti vállalkozások hasznából még Biden két unokája is részesedett.

Joe Biden alelnöksége alatt fia, Hunter Biden »márkaként« adta el magát, hogy milliókat kaszáljon kazahsztáni, oroszországi és ukrajnai oligarcháktól

– idézte a Breitbart James Comer republikánus politikus sajtóközleményét.

Comer arra is kitért, hogy ugyanakkor „úgy tűnik, hogy nem nyújtottak más valódi szolgáltatást, mint hozzáférést a Biden-hálózathoz, beleértve magát Joe Bident is”.  A cikkben Jim Banks képviselő reakcióját is ismertették, aki szintén folyamatosan nyomon követi az események alakulását. Banks azt a kérdést tette fel, hogy „a demokraták miért is védik továbbra is Joe Bident, miközben folyamatosan kerülnek elő a bizonyítékok az elnök ellen”.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések