A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Tucker Carlson interjút kért Vlagyimir Putyintól


Carlson Joe Biden amerikai elnökkel szembeni kritikáiról ismert


Tucker Carlson, a Fox News egykori műsorvezetője interjút kért Vlagyimir Putyintól – közölte Margarita Simonjan, a Rosszija Szegodnya médiacsoport és az RT tévécsatorna főszerkesztője a Rosszija 1 tévécsatornának – írja az oroszhirek.hu.

„Ő (Carlson. – a szerk.) egyébként valóban kért egy interjút Vlagyimir Putyinnal. Ha hirtelen valaki meghallaná és elvinné (ezt az információt) az elnökhöz, az nagyszerű lenne” – mondta a főszerkesztő.

Áprilisban a Fox News felfüggesztette a legnagyobb nézettségű amerikai újságírót, Tucker Carlsont, de 2025-ig tartó szerződése hatályban maradt.

Később a csatorna szerződésszegésről értesítette Carlsont, amiért az X-en (régebben Twitter) saját műsort indított. Carlson viszont az amerikai alkotmány első kiegészítésére hivatkozik, amely garantálja számára a szólásszabadságot, és rámutat, hogy a Fox News lényegesen megszegte a szerződést.

Carlson Joe Biden amerikai elnökkel szembeni kritikáiról ismert. Így például vizsgálatot követelt az amerikai elnök fia, Hunter Biden ellen, és a demokratákat „szarvasgombát kereső disznókhoz” hasonlította hatalomvágyuk miatt. Emellett bírálta az amerikai hatóságokat a Kijevnek nyújtott katonai segélyekre fordított túlzott kiadások miatt is.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések