A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Tóth Vera titokban férjhez ment: Tóth Gabi és Krausz Gábor is ott volt az esküvőn


Míg Tóth Gabi válásával vannak tele a hírek, kiderült, Tóth Vera titokban férjhez ment. 

Míg Tóth Gabi és Krausz Gábor válásával vannak tele a hírek, kiderült, hogy az énekesnő nővére, Tóth Vera és Pauli Zoltán titokban összeházasodtak. 

A Blikk értesülését az újdonsült férj is megerősítette, de csak annyit kívánt elárulni, hogy az esküvőt Szentendrén tartották augusztus első hetében.

A napilap információi szerint az esküvőre augusztus első hétvégéjén került sor Tóth Gabiék szentendrei otthonában, tehát pár nappal az énekesnő és a sztárséf válásának bejelentése előtt.  

- Az esküvőt Vera húgának otthonában tartották az időjárás miatt. Még Gabi férje, Gábor is ott volt a nagy napon, minden nagyon jól alakult - mesélte az ismerős.

Az informátorok szerint az esküvőt családias, baráti környezetben, azokkal ünnepelték, akik igazán közel állnak hozzájuk.

Tóth Verát 2018 karácsonyának másnapján hozta össze az élet Pauli Zoltán séffel. Az énekesnő kapcsolatukról először a következő év februárjában beszélt. A férfi több mint húsz éve él Palkonyán, ahol saját fogadóját és lakáséttermét üzemelteti. A világjárvány óta ez a fő bázisa az énekesnőnek is, ahol húga, Tóth Gabi is rendszeres fellépő. Pauli Zoltán 2021 karácsonyán kérte meg Tóth Vera kezét. 

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések