A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Testvérgyilkosság Tápiószelén, 58 éves öccsét szúrta le egy 60 éves férfi


Mindennaposak voltak a veszekedéseik. 

Leszúrta 58 éves testvérét egy 60 éves férfi Tápiószelén szombat este. A rendőrök a helyszínen elfogták a bűncselekmény gyanúsítottját - tudatta honlapján a hatóság.
Hirdetés

A két testvér a sértett kiskorú gyermekével együtt évek óta egy fedél alatt éltek a házban, veszekedéseik kvázi mindennaposak voltak. Egy ilyen veszekedés fajult végzetessé, amikor is M. József egy konyhakéssel, több alkalommal megszúrta testvérét.

A rendőri egységek percek alatt a helyszínre értek, az elkövető azonban bezárkózott, és többszöri felszólításra sem jött ki a házból, ezért a Terrorelhárítási Központ műveleti egységének intézkedését kérték. A férfit elfogták, könnyebb sérüléseit ellátták, majd rendőri kísérettel kórházba, onnan pedig a Nagykátai Rendőrkapitányságra vitték. A gyanúsított kihallgatásán részletes beismerő vallomást tett. Elmondása szerint az öccsével régóta tartó rossz viszonya, a pénztelenség és testvére alkoholista életmódja vezetett a tragédiához - olvasható a rendőrségi beszámolóban.

A Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya emberölés bűntettének gyanúja miatt indított eljárást, kezdeményezték a férfi letartóztatását.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések