A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Targoncával akarta kollégáját agyonnyomatni egy dél-koreai vendégmunkás


Az áldozatot kis híján halálra nyomta a targonca villája. 

A Komárom-Esztergom Vármegyei Főügyészség emberölés bűntettének kísérlete miatt nyújtott be vádiratot be egy dél-koreai állampolgárságú férfival szemben. Az elkövető 2020-ban, Komáromban 

arra utasított egy targoncát vezető férfit, hogy a targonca villájával nyomja össze azt a zsákot, amiben a sértett fekszik.

A vádirati tényállás lényege szerint a vádlott és a sértett 2020-ban együtt dolgoztak egy komáromi csarnok építési területén. A sértett takarítóként végezte a munkáját, melyet a vádlott felügyelt. A férfi 2020. május 9-én, 16 órakor ismeretlen okból arra utasította a sértettet, hogy másszon bele a szemét gyűjtésére szolgáló takarófóliába. A sértett nem akart a zsákba lépni, de a vádlott betolta őt, majd intett a csarnokban munkát végző targoncásnak, hogy a targoncával menjen oda, és nyomja össze a zsákot.

A targoncát vezető férfi nem tudott arról, hogy a zsákban egy ember tartózkodik, ezért a targonca villáival megkezdte a zsák összelapítását, majd a sértett kiabálására abbahagyta a műveletet. A vádlott és egy másik férfi ekkor kiszabadította a sértettet a takarófóliából, a targoncát vezető férfi pedig telefonon értesítette a mentőszolgálatot. A bántalmazás módja – az életfontosságú szervek károsodása miatt - alkalmas volt halált okozó sérülés okozására. 

A Komárom-Esztergom Vármegyei Főügyészség emberölés bűntettének kísérlete miatt nyújtott be vádiratot a Dél-Koreában ismeretlen helyen tartózkodó férfival szemben. A főügyészség a vádiratban indítványt tett arra, hogy a Tatabányai Törvényszék a férfit távollétében börtönbüntetésre és Magyarország területéről történő kiutasításra ítélje. A nyomozó hatóság által a helyszíni szemlén készített fotókon az elkövetéshez használt targonca, a zsák, valamint az a konténer látható, amiben a sértett feküdt.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések