A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Tapétavágó késsel fenyegetőzött egy férfi egy kalocsai buszon


Még a sofőrt is bántalmazta. 

A Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság egy szörnyű esetről számolt be. Július 28-án reggel arról érkezett hozzájuk bejelentés, hogy az egyik kalocsai buszmegállóban egy távolsági járat sofőrjével szemben agresszíven viselkedett egy utas, megütötte őt, illetve késsel hadonászott – tájékoztatott a Police.hu.

A kiérkező járőröknek a sofőr elárulta, hogy

Az utas ugyanis egy kürtőskalácsot tartott a kezében, aminek a morzsáit szétszórta a buszon. A sofőr kérte, hogy ne koszolja össze a járművet és ne egyen menet közben, de ez nem tetszett a férfinak, ezért amikor senki sem látta, egy tapétavágó késsel összekarcolta az egyik ülés háttámláját. 

A férfi ezután elaludt, ráadásul olyan mélyen, hogy amikor a busz a kalocsai végállomáshoz ért,

Ekkor ismét felháborodott a férfi, szitkozódott és fenyegetőzött, közben pedig további károkat okozott a busz belsejében a tapétavágóval.

Amikor leszállt, a jármű külsejét is megrongálta, majd fogott egy fahusángot, és a sofőr felé dobta. Az agresszív férfi ráadásul egyszer arcul is csapta a sértettet, majd csak ezután távozott a helyszínről. Jó hír azonban, hogy a tanúk által ismertetett személyleírás alapján és a beszerzett kamerafelvételek segítségével a rendőrök rövid időn belül azonosították a feltételezett elkövetőt.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések