A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Sziget – Transzcsókot küldtek Fekete-Győr Andrásnak (Videó 18+)


Elkezdődött a Sziget Fesztivál, írja összeállításában a Magyar Jelen. 

A zenei programok mellett számos más kulturális, vagy épp annak álcázott kitelepülő várja a külföldi és a magyar fiatalokat. Van egy külön rész az úgynevezett NGO-k számára. A Magyar Jelen stábja itt hat különböző LMBT szervezetet számolt össze, de még ezeken kívül is számos létrontó kapott lehetőséget. 


Külön megérne egy misét, hogy a történelmi egyházak közül egyedül a zsidóknak volt pavilonja, a keresztény felekezetek közül pedig csak az adventisták vállalták fel, hogy igenis van értelme küzdeni ekkora ellenszélben, hiszen Jézus a bűnös ember házába ment be először, de ezekről majd később.

Raisha Cosima Miyakee Mugler nem bináris táncos.

Alicantéban született, jelenleg Madridban él. A tánc és a divat mellett más előadóművészeteknek is hódol, 2015-ben ismerkedett meg a társastánc-kultúrával, és azóta is részese annak.

Nemzetközi szintű képzésének(!!!) és pályafutásának köszönhetően jelenleg is járja Európát, és olyan országokban versenyez, mint Franciaország, Németország, stb. Néhányukban bíró is volt, például Párizsban és Svájcban. Spanyolországban továbbra is tart Vogue Fem tréninget, és queer színházi társulatával az egész országban turnézik.

Fő célja, hogy folytassa a világ körüli táncos turnékat, és végül egy nagy New York-i show-ban szerepeljen – mutatja be őt a hivatalos oldal, hozzátéve, hogy a Szigetre azzal a céllal jött, hogy „a workshopon megtanuljuk a Vogue Fem 5 elemét (catwall, duckwalk, floor performance, hands performance, spin & dip), hogy fejlesszük a freestyle-unkat, és a személyiségünkre és az elemek kontrolljára alapozva építsünk fel egy produkciót”.

Az „előadását” egy dobogóról prezentálta, íme egy kis ízelítő.



Akadt olyan fesztiválozó, aki még a saját gyerekét is elvitte, előszeretettel bevonva a transzvesztita művész produkciójába – írja a hírportál.

Ez egyébként Magyarországon bűncselekménynek számít, de jól tudjuk, hogy a törvényhez a jogalkotó nem rendelt büntetési tételt, így pattanhatott vissza korábban Lantos János feljelentése, amikor ugyanez történt a pécsi felvonuláson.

A nem bináris táncos a végén még egy igazi transzcsókot is küldött a Momentum bukott elnökének, a gusztustalanságot az alábbi rövid, egy perces videóban tekintheti meg, akinek kedve tartja:



Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések