A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Szamárral mentek kocsmázni Szegeden


Néhány hete pár fiatal lóháton érkezett a McDonald’s-ba, most egy szamár a sztár. De az is lehet, hogy most a tulajdonosa szeretett volna úgy berúgni mint egy albán szamár, ezért autó helyett az állat mellett döntött. 

Szamárral mentek kocsmázni a szegedi Mars térre, írja a Szeged365 olvasójuk képei alapján. A lap szerint úgy néz ki, hogy a csacsi tulajdonosa körbejárja a várost, hiszen a Londoni körúton is feltűntek.

A lap azt is kiderítette, hogy a szamarat Tatár Botond helyi költő sétáltatta meg, és vitte vendégségbe a Hajnóczy utcába.

Kiderült az is, hogy az állat remekül bírta a kiruccanást, és jól meglepte a vendéglátókat.


De miért is részeg az albán szamár? 

A szamár genetikailag hajlamos az alkoholizmusra. A mediterrán térségben a gyümölcsök nagyon édesre érnek, és miután lepotyogtak a fákról a melegben hamar megerjednek, a szamár pedig előszeretettel feleszegeti azokat. És ha egyszer megízlelte az alkoholmámor állapotát, mindig keresni fogja azt. Na innen ered a "berúgott mint az albán szamár" mondásunk. 

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések