Készítsd el a mustáros csirkecombot vele sült zöldségekkel! Így hamar megvan, és különlegesen finom.
A mustáros csirkecomb még finomabb lesz, ha a köretként szolgáló zöldségekkel együtt sütöd. Ehhez választhatsz bármit, ami épp van a hűtődben, vagy amit kapsz a piacon. A mustár sokféle húsételt varázsol különlegesen finommá, így a csirkemellnek és a sertéskarajnak is igazán jól áll.
Hozzávalók 4 személyre
👉 25 dkg zöldborsó
👉 25 dkg zöldbab
👉 5 evőkanál mustár
👉 4 egész csirkecomb
👉 2 teáskanál rozmaring
👉 1 evőkanál kacsazsír
👉 1 teáskanál pirospaprika
👉 só
👉 bors
Elkészítés:
A csirkecombokat a forgóknál vágd ketté. Szórd meg őket sóval, borssal, pirospaprikával, egy teáskanál rozmaringgal, és tedd be a hűtőbe egy órára.
A pihentetési idő leteltével egy tepsit kenj ki kacsazsírral. Fektesd rá a zöldségeket, szórd meg őket sóval, borssal, kis rozmaringgal, és forgasd össze. A csirkecombok mindkét oldalát kend meg mustárral, és helyezed el őket a zöldségek tetején vagy mellettük. Alufóliával letakarva told 180 fokos sütőbe. Egy óra elteltével vedd le a fóliát a tetejéről, és pirítsd 15 percig, hogy a bőre jó ropogóssá váljon.
Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek
0 Megjegyzések