A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Svájc: Észak-afrikai migráns az utcán erőszakolt meg egy nőt


Neuchatelben történt a gyalázatos bűncselekmény. 

A rendőrség közleménye:

2023. augusztus 16-án, szerdán éjfél körül a lakosság egyik tagja egy férfit és egy nőt látott részben levetkőzve az utcán Prébarreau körzetében. A csendőrség a riasztást követően gyorsan közbelépett, ami a feltételezett erőszaktevő letartóztatásához vezetett.

Szerda este egy nő éppen a szemetesét vitte ki, amikor szokatlan látványban volt része. Egy férfi feküdt egy nővel, mindketten részben meztelenül, Prébarreau negyedében. A nő segélykiáltásaira a szemtanú a járókelőket kérte segítségül, akik aztán a 117-es telefonszámon hívták a rendőrséget.

A csendőrségnek sikerült nagyon gyorsan beavatkoznia, lehetővé téve a feltételezett erőszaktevő letartóztatását, aki egy bokorba menekült, hogy elrejtőzzön. A férfit további vizsgálat céljából a rendőrőrsre vitték, ahol az ügyeletes tiszt egy éjszakára őrizetbe vette, majd másnap bemutatta az ügyeletes ügyésznek, aki büntetőeljárást indított és előzetes letartóztatásba helyezését kérte.

A térségben élő áldozatot orvosi ellátásra a sürgősségire szállították.

A nemi erőszak feltételezett elkövetője egy harmincas éveiben járó, egy észak-afrikai országból származó férfi, akit nemrég regisztráltak a boudry-i menedékkérőközpontban.

A neuchâtel-i rendőrség szeretné kiemelni a szemtanúk cselekedeteit, akik azonnal értesítették a rendőrséget, és így lehetővé tették a feltételezett elkövető gyors elfogását.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések