A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Súlyos sérülést okozott egy 12 éves gyereknek egy szekszárdi játszótéren - Keresik


Súlyos testi sértés és rongálás gyanúja miatt keres a Tolna vármegyei rendőrség egy férfit, miután egy szekszárdi apa feljelentést tett. 

A Police.hu híre szerint az apa azt mondta a rendőrségnek, hogy egy ismeretlen férfi múlt hét vasárnap este a vármegyeszékhely egyik játszóterén előzetes szóváltás után megütött egy 12 éves fiút, akinek súlyos sérülései lettek. Emellett a férfi egy másik gyerek kerékpárját is megrongálta.

A beszerzett adatok alapján a bűncselekményekkel Sárközi János Dávid összefüggésbe hozható, a férfit viszont egyelőre nem találják, mert eltűnt a hatóságok elől. A szekszárdi rendőrök elrendelték a körözését.

A Szekszárdi Rendőrkapitányság munkatársai kérik, hogy aki a képen látható férfi jelenlegi tartózkodási helyéről információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen bármelyik rendőri szervnél, hívja a 06-74-501-106-os telefonszámot, vagy tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámon.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések