A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Sebestyén Balázs a Halász Bence elleni lengyel óvásról: vonuljon Prigozsin Varsóig!


Vadon Jani annyit tudott hozzáfűzni, hogy ehhez feltehetően lenne egy-két szava a határon beásott, és álcázott lengyel katonáknak is.

Lengyel riválisok óvták meg Halász Bence harmadik körös, 81,02 centis dobását a budapesti atlétikai világbajnokságon. Az eredményen azonban ez nem változtatott: a magyar atléta így is, úgy is a harmadik helyen végzett volna a vb-n.

Mindenesetre szokatlannak tűnt, hogy – bár az óvás jogos volt, hiszen amint a magyar stáb is elismerte, Halász valóban belépett – a vendégként ideérkező lengyelek profi stábbal, a lelátón helyet foglaló több kamerázó emberrel figyelteti ellenfelük minden rezdülését, míg a magyarokról nem tudni hasonló információt.

Ez Sebestyén Balázséknak is feltűnt, akik kedd reggeli műsorukban foglalkoztak a témával.

Rákóczi Feri nem értette, hogy erre miért volt szükség a „barátoktól”, míg Sebestyén arról beszélt, hogy miért kell figyelembe venni a nézőtéri észrevételeket: ha nem veszi észre egyből a bíró a szabálytalanságot, akkor azt ne is lehessen utólag szankcionálni.

A műsorvezető először felvetette, hogy mi van, ha a magyar stáb is kamerázott, majd egy váratlan fordulattal összekötötte az éppen folyó orosz-ukrán háborút a sporttal.

„Prigozsin vonuljon Varsóig! Ezt kívánom nekik” – mondta Sebestyén, feltehetőleg viccelve. Amikor egy kommentelő felhívta a figyelmet arra, hogy a háborús helyzet miatt nem jó a lengyel-magyar kapcsolat, Sebestyén ráerősített: „akkor mégis, annál inkább, Prigozsin baráti szeretettel szállja meg a köztársasági palotát Varsóban”.

Vadon Jani annyit tudott hozzáfűzni, hogy ehhez feltehetően lenne egy-két szava a határon beásott, és álcázott lengyel katonáknak is.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések